ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή


Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι αποφασιστικά Χρυσή Αυγή, τη μόνη γνήσια, ανεξάρτητη, ελληνική φωνή που θέλει και μπορεί να αγωνιστεί για τα δίκαια της Πατρίδας και του Λαού μας. 
Κι εσύ.

Εσύ που στις εκλογές της 6 Μαΐου σκεφτόσουν αλλά δίστασες να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή. 

Εσύ που στις εκλογές της 6ης Μαΐου ψήφισες Χρυσή Αυγή, αλλά πελάγωσες με τα όσα ακούς από τα κάθε λογής μέσα.

Εσύ που ακούς αυτούς που σπίτωσαν σε καταπατημένα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, εκατομμύρια τριτοκοσμικούς εισβολείς, αυτούς που προτιμούν να υποστηρίζουν τους ξένους αντί τους Έλληνες που τους σνομπάρουν ολοχρονίς και τους θυμούνται για να μαζέψουν ψήφους, να σου λένε τώρα ότι νοιάζονται τάχα για τη γειτονιά σου, για τη δουλειά σου, και τη ζωή που σου κατέστρεψαν.

Εσύ που ζεις με το φόβο του ληστή και του αδίστακτου φονιά. Εσύ που καταστράφηκε η περιουσία σου από τα «δημοκρατικά» καλόπαιδα του συστήματος. 

Εσύ που ακούς παλιούς και νεόκοπους θιασώτες του άκρατου Φιλελευθερισμού, αυτούς που χόρεβαν με τη φιέστα των Olympics κατασπαράζοντας το μέλλον των παιδιών σου, να σε τρομοκρατούν με τα μύρια δεινά αν δεν τους ψηφίσεις.

Εσύ που ακούς τους εξ ιδεολογίας άθεους και απάτριδες, τους υπηκόους αμερικάνικων σεχτών και θαμώνες μυστικών λεσχών να «ανησυχούν» τάχα μου για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής.

Εσύ που ακούς αυτούς που έκαναν τα παν για να γκρεμίσουν με το κομματικό τους κράτος τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας να παριστάνουν τους πατριδομάχους.

Εσύ που πλανήθηκες από φωνές που σου πουλούσαν πατριωτισμό του καναπέ. 

Εσύ, αν πραγματικά πιστεύεις ότι:

Οι φλώροι των Κολλεγίων που μας κυβέρνησαν οδήγησαν την Πατρίδα στην καταστροφή, ότι ζουν και σκέφτονται μακριά από τον τίμια εργαζόμενο Έλληνα και ότι αποδείχθηκαν όχι μόνο ανίκανοι να μας κυβερνήσουν αλλά και εν γνώσει τους επικίνδυνοι για τα δίκαιά μας,

Εσύ που βρίσκεις τις θέσεις μας σωστές αλλά ακραίες.

Εσύ που αν δεν άκουγες τους μπράβους των διαπλεκομένων να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, θα έτρεχες τούτη την ώρα δίπλα μας.

Εσύ που χρόνια ολόκληρα ψήφιζες πότε τον έναν και πότε τον άλλο «κατάλληλο» σωτήρα, τώρα πια ξέρεις.

Αν θέλεις να μην σε κοροϊδεύουν οι αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες της συμφοράς που ευθύνονται για τον διασυρμό της Πατρίδας μας, παρουσιάζοντας το λάθος για σωστό,

Αν θέλεις να αγωνιστείς για τη ζωή σου και την ζωή των παιδιών σου,

Αν αναζητάς ένα ανυπόταχτο μετερίζι μάχης και αγώνα, για να αγωνιστείς με άλλους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας, 

Τότε έχεις μια επιλογή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζί στον Αγώνα-Μαζί στη Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου