ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο “Kontra”


ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο “Kontra”



























O Εθνικισμός είναι η μόνη απάντηση το διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που απροκάλυπτο σκοπό έχει να ξεπουλήσει τη χώρα μας στο Κυβερνείο των τοκογλύφων δανειστών μας. Η αγάπη μας για τη Πατρίδα, τη Φυλή και το Εθνος μας εγγυάται τη άμεση σωτηρία και τη πρόοδο της κοινωνίας μας. 
Ελληνες δεν πάει άλλο! Τέρμα στην ατιμωρησία των καταχραστών του Εθνικού μας Πλούτου, Πόρων και Οραμάτων! Θέλουμε εμείς οι ίδιοι να διαχειρισθούμε το παρόν και μέλλον μας. 

Εξω οι ξένοι που ποτέ δεν σεβάστηκαν τη Χώρα μας και τους Ελληνες. Δεν τους καλέσαμε, μπήκαν μέσα σαν κλέφτες. Ποτέ δεν προσέφεραν τίποτα στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία αφού τα χρήματα τους τα έστελναν πίσω στις χώρες τους. Η μόνη προσφορά τους είναι κλεψιές, εγκλήματα και βρώμα. Θέλουμε πίσω τη χώρα μας Υπερήφανη, Ελεύθερη, Δυνατή και Καθαρή!

Τα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας με μόνιμο δεκανίκι τα αριστερά κόμματα λεηλατούν την Ελλάδα 38 ολόκληρα χρόνια. Αποκλειστικός τους στόχος είναι να αποστερήσουν τους Ελληνες από το αναφέρετο δικαίωμα τους να αυτοδιαχειρίζεται το Παρόν και Μέλλον τους. Είμαστε δυνατοί γιατί είμαστε Ελληνες!

Η Ελλάδα ώς παγκόσμιος ομφαλός της Κλασσικής Σκέψης και Πνεύματος έχει προαιώνιους λυσσαλέους εχθρούς που εργολάβους έχουν ντόπιους Εφιάλτες. 
Να δεσμευτούν εδώ και τώρα υπέρ του Δημοσίου, τα περιουσιακά στοιχεία των καταχραστών του Δημοσίου Πλούτου μας. Δεν τα δούλεψαν, απλά τα έκλεψαν απροκάλυπτα. 
Ολοι μας γνωρίζουμε τους Κλέφτες εκτός από τα κόμματα του παλαιοκομματισμού που ανήθικα παραγραφούν τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού!

Απαιτούμε να επιστραφούν εδώ και τώρα τα Κλεμμένα! 

Φτάνει πιά! 
 Ελληνες, ήρθε η ώρα να ξεβρωμίσουμε την Πατρίδα μας! 
 Μέσα οι καταχραστές του Πλούτου μας, έξω οι ξένοι από τη Χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου